ReBuyke hyr ut cyklar i samarbete med hotell i Eskilstuna

Nu under sommaren samarbetar ReBuyke och ReTuna Återbruksgalleria med Best Western Plaza Hotel för att hyra ut cyklar till boende och besökande i Eskilstuna.

Eskilstuna är en vacker stad som man upplever väldigt bra från cykelsadeln. Det finns mycket att se och uppleva på cykelavstånd från centrum, såsom Ekeby våtmark, Parken Zoo, Sigurdsristningen och sandstranden i Sunbyholm… listan kan göras lång.

Den 13 juli 2022 börjar ReBuyke att hyra ut cyklar i samarbete med Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna.

– Man kan hyra en cykel antingen från Best Western Plaza Hotel eller här i butiken i ReTuna. Kommer man till Eskilstuna som turist är en cykel ett jättebra sätt att ta sig runt och uppleva staden. Då är det smidigt att kunna hyra en cykel direkt på hotellet där man bor. Självklart ser vi även till att alla som hyr får tillgång till en hjälm, säger Toni Haddad som driver ReBuyke.

Cykeluthyrningen kommer till en början att hållas öppen i fyra veckor, men det är möjligt att tiden förlängs och att fler hotell går med i samarbetet och börjar hyra ut ReBuykes cyklar.

ReBuyke

Utrusta dig med återbrukade prylar för cykling, sport, friluftsliv och trädgård hos ReBuyke!

Så tvättar du din cykel

Länge leve cykeln! Och extra länge lever den när den får lite omvårdnad och kärlek. Genom att tvätta cykeln regelbundet håller du borta smuts, damm och lera som annars sliter på cykelns olika delar. Starta därför året med en tvätt och smörjning av kedjan. Så här gör du i fem enkla steg!