Våra konferenslokaler

Vi har lokaler som passar de flesta tillställningar. Hos oss kan du ha stora konferenser såväl som mindre möten. Avtackningsmingel, födelsedagsfester, kick-offer, utställningar eller showroom. Har du en idé om vad du vill göra? Vi ser till att den blir verklighet.

Det här ingår

Rummen är utrustade med projektor och/eller TV skärm och whiteboard. Pennor och block till alla deltagare, fritt wifi och bärbar ljudanläggning med mikrofoner finns att tillgå. Kylt kranvatten finns alltid fri tillgång till och för en extra kostnad kan du även boka KRAV-märkt frukost, lunch och fika med ekologisk kaffe och dryck.

Miljöcertifierade lokaler

Du gör ett grönt val genom att boka din konferens på ReTuna. Vi är en del av Eskilstuna Energi och Miljö, som sedan år 2002 är ISO 14001-certifierade. Det betyder att vi aktivt och systematiskt arbetar med miljöfrågor i vår verksamhet. Läs mer om vårt miljöarbete här.  Om du vill göra din konferens ännu mer miljösmart eller till och med miljödiplomera den, kan du läsa mer om det här.

Det stora konferensrummet

 Vårt stora konferensrum rymmer 80 personer i skolsittning, alternativt 100 personer i biosittning.

Grupprummet

Vid en mindre konferens har ni möjlighet att boka vårt grupprum för 12 personer i styrelsesittning. Rummet kan också bokas till som grupprum vid större konferens i Stora Konferensen.