Boka en aktivitet till din konferens

Vi har inspirerande aktiviteter och intressanta guidningar som du kan kombinera med din konferens. Kom gärna med tankar och önskemål på vad som skulle passa just din konferens, vi skräddarsyr mer än gärna ett paket just för dig.

Möjligheterna är oändliga, låt dig inspireras av följande aktiviteter.

Händer som drejar

Prova på att dreja!

Ta med dina kollegor på en kreativ och rolig stund i keramikverkstaden Drejeriet som finns på ReTuna vägg i vägg med Konferensen. Här kan ni prova på att dreja, skulptera eller dekorera personliga kaffekoppar.

Drejeriet är öppet för konferensgäster måndag - onsdag kl. 10-17.

Läs mer om Drejeriet här.

Blombukett från Ecoflor

Önskar du beställa en blombukett till din konferens? Kanske till en föreläsare, en jubilar, en avtackning etc?  Eller önskar du hellre en plantering i kruka så ordnar vi det! Konferensen beställer naturligtvis all blomster från Ecoflor, ReTunas  blomsterbutik där alla blommor är miljövänligt odlade.

Läs mer om det här.

Se in bakom kulisserna på ReTuna

Få en guidad visning bakom kulisserna på ReTuna. Kika in i Returen och upplev återbruk och cirkulär ekonomi på nära håll. En lättsam tur där vi hoppas att inspirera till en mer klimatsmart värld.

Guidad tur i färgsorteringsanläggningen

För den riktigt inbitne återvinnaren visar vi stolt upp Eskilstunas berömda färgsorteringsanläggning. Där sorteras förpackningar och tidningar från över 48 000 villahushåll genom optisksortering.

Läs mer om det här.

Inspirerande föreläsning eller workshop!

Varför inte passa på att lära mer om cirkulär ekonomi och hållbarhet i samband med din konferensdag hos oss? Vi har samarbetspartners inom ämnet som flexibelt kan skräddarsy en föreläsning, workshop eller vad som passar just dig & ditt sällskap!

 

Livesänding eller streaming

Behöver du kombinera din konferens på ReTuna med en livesändning? Det fixar vi! Du kanske vill sända från ReTunas lokaler eller sända från en studio. Vi tar in ett proffessionellt filmteam och skräddarsyr efter dina behov. 

Boka din konferens

Du får professionell och erfaren hjälp av vår konferenskoordinator före, under och efter konferensen. Fyll i formuläret och gör en bokningsförfrågan här.

Tips för en hållbar konferens

När du bokar konferens på ReTuna är det alltid en hållbar konferens du bokar. Här kan du ta del av några enkla tips på hur du gör din konferens hållbar in i minsta detalj.