Konferens i Eskilstuna

På ReTuna i Eskilstuna erbjuder vi konferenser med luftiga konferenslokaler som passar de flesta tillställningar. Hållbarhet genomsyrar allt vi gör, från maten som serveras, till elen som kommer ur vägguttagen. Under pauserna kan konferensdeltagarna ta en shoppingtur och handla hållbart i gallerians alla återbrukande butiker. Har du en idé om vad du vill göra? Vi ser till att din plan blir verklighet! Boka din konferens här.

Klimatsmarta konferenser i världens första återbruksgalleria

När du bokar din konferens på ReTuna gör du ett klimatsmart val. Vi är en del av ISO 14001-certifierade Eskilstuna Energi och Miljö och arbetar aktivt och systematiskt med miljöfrågor i vår verksamhet.

  • Våra lokaler är miljöcertifierade
  • Mat och fika som serveras är KRAV-märkt
  • Elen vi köper är fossilfri

Om du vill ha tips för hur du kan göra din konferens ännu mer miljösmart eller till och med miljödiplomera den kan du läsa mer om det här.

Konferens, utställningsyta, eller något helt annat?

ReTuna Återbruksgalleria är ett centrum för innovation och hållbarhet. Hos oss är allt möjligt! Om du har en idé som du vill förverkliga, tveka inte att kontakta vår konferenskoordinator Ylva Boström på konferens@retuna.se eller nummer 016-10 66 65. 

Välkommen att boka din konferens på ReTuna, vi garanterar en klimatsmart konferens med det lilla extra!

Boka din klimatsmarta konferens här

Fyll i formuläret för att göra din förfrågan nu direkt. Vänligen observera att våra ordinarie öppettider är dagtid måndag - fredag. Önskar du boka övrig tid - kontakta oss då vänligen via mejl eller telefon - varmt välkommen!

 

En grupp människor sitter och pratar i ReTunas konferens
Stora konferenslokalen på ReTuna

Våra lokaler

Vi har lokaler som passar de flesta tillställningar. Hos oss kan du ha stora konferenser såväl som mindre möten. Avtackningsmingel, födelsedagsfester, kick-offer, utställningar eller showroom. Har du en idé om vad du vill göra? Vi ser till att den blir verklighet

Mat och fika till din konferens

Via vårt KRAV-märkta servering erbjuder vi frukost, lunch och fika med ekologiska råvaror.

En buffé med kakor i ReTuna konferens
Människor sitter och pratar i korridoren vid ReTunas konferens

Aktiviteter med fokus på hållbarhet

Vi har inspirerande aktiviteter och intressanta guidningar som du kan kombinera med din konferens. Kom gärna med tankar och önskemål på vad som skulle passa just din konferens, vi skräddarsyr mer än gärna ett paket just för dig.

Tips för en klimatsmart konferens

På ReTuna kan du anordna hållbara och klimatsmarta möten. Här har vi samlat några enkla tips för att din konferens ska bli så klimatsmart som möjligt.

En person plockar med anteckningsblock i ReTunas stora konferensrum