Föreläsningar och Workshops

Vi samarbetar med flera olika företag som erbjuder föreläsningar, utbildningar och workshops inom hållbarhet och cirkulär ekonomi/cirkulär omställning. Mongara med föreläsare Liselotte Norén är ett av dem! Liselotte Norén sadlade om från att jobba i finansbranschen runt Stureplan till att jobba med den största förändringen som finns just nu, att jobba mer hållbart och klimatsmart. ”Vi vill utrota dåligt ledarskap och ohållbara affärsmodeller” skriver hon på hemsidan, www.mongara.se och genom sina workshops, inspirationsföreläsningar och arbete hos kunder arbetar hon för att hitta möjligheterna till en omställning och bli mer hållbar i sin affär. Att hitta något att börja med och sedan lära sig mer under vägen är ett av hennes råd. 

I samarbete med ReTuna Konferens erbjuder Liselotte inspirations och -utbildningspaket med exempel på innehåll enligt nedan:

  • Bli en del i förändringen till en mer hållbar och klimatsmart värld! Vad och hur är cirkulär ekonomi?
  • Kickstarta genom att få inspiration och konkreta råd som gör att din organisation snabbt kommer igång med den cirkulära omställningen. 
  • Hållbart och cirkulärt och är det nya gröna! Hur applicerar du hållbarhet i din organisationen? Vi går tillsammans igenom hur du kan starta för att snabbt bli mer klimatsmart i din organisation. 
  • Hur du kan bidra i din organisation och bli en aktiv del i omställningen till en mer cirkulär värld? Få tips och vägledning i hur ni kan arbeta mer cirkulärt och hållbart. 
  • Verktyg, inspiration och tips med avstamp i den globala målen. Hur ser kopplingen ut till de globala målen? 
  • Hur blir det den cirkulära omställningen ett värde för oss och går det att tjäna pengar på ett klimatsmart sätt? Varför är detta viktigt och vad ger det för mervärde?
För att få ut mesta möjliga av utbildningen föreslår Liselotte ett upplägg enligt nedan och de olika delarna kan genomföras under ett, två eller tre tillfällen. 

 

  1. Omvärldsbevakning/Inspirationsföreläsning på 1 x 45 min eller 2 x 45 min.
  2. Utbildning halv eller -heldag
  3. Workshop halv eller -heldag
Varmt välkommen att höra av dig till oss så skräddarsyr vi tillsammans med Liselotte en inspirerande utbildning på ReTuna Konferens enligt ditt önskemål!   Du kan läsa mer om Mongara här.
Du kan läsa mer om Refo här.