Retuna Auktion - ett nytt digitalt steg

Vi är glada att meddela att ReTuna, i samarbete med Maria Larsson och Maja Hamelius, snart kommer att lansera ReTuna Auktion. Med start under hösten kommer denna digitala auktion erbjuda möjligheten att ta del av det som annars skulle gå till spillo. Genom att involvera hela återbruksgallerian, är syftet med auktionen att gynna både hyresgästerna och öka återbruket.

ReTuna Auktion är ett spännande projekt där alla butiker på ReTuna får möjlighet att auktionera ut sina varor. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett helt unikt sortiment av second-hand, återbrukade och upcyclade produkter. Simon Glimtoft, centrumledare på ReTuna Återbruksgalleria, betonar vikten av samarbetet:

"Vi ser auktionen som ett tillsammansprojekt, där alla butiker på ReTuna har möjlighet att auktionera sina varor och där alla kunder och målgrupper har tillgång till ett helt unikt sortiment av second-hand, återbruk och upcyclade produkter."

Varje vecka kommer auktionen att erbjuda allt från småprylar till stora möbler från butikernas överskott. För att du ska kunna planera dina budgivningar i förväg, kommer vi lägga ut produkterna för den kommande auktionen på vår hemsida några dagar innan. Som vinnare av en budgivning kommer du kunna hämta upp din vara vid en särskild disk vid vår entré, på vardagar från måndag till fredag. Vi har även planer på att införa liveauktioner till nästa sommar, vilket kommer skapa ännu mer spänning och engagemang för dig som deltar.

Som ägare av ReTuna Återbruksgalleria och ReTuna återvinningscentral, ser Eskilstuna Energi och Miljö ReTuna Auktion som ett viktigt steg i att öka digitaliseringen och främja återbruket. Genom att bredda våra målgrupper och göra återbruk tillgängligt för fler människor, samtidigt som vi stöttar gallerians hyresgäster, hoppas vi öka medvetenheten om vikten av att minska konsumtionen och återvinna resurser. Simon Glimtoft, centrumledare på ReTuna Återbruksgalleria betonar att auktionen är ett viktigt steg i vår digitaliseringsstrategi:

"ReTuna Auktion kommer att vara det första steget i digitaliseringen av ReTuna. Vår ambition är att öka återbruket, och auktionen kommer att spela en viktig roll för att uppnå detta mål."

Genom att erbjuda en innovativ och spännande auktionsupplevelse där du som besökare kan hitta unika och prisvärda second-hand-varor, förväntar vi oss att ReTuna Auktion kommer att bli en central del av ReTuna Återbruksgallerias framtid. Vi planerar även att införa logistiklösningar i framtiden för att underlätta både för säljare och köpare.

Gör dig redo för spännande budgivningar och möjligheten att hitta ditt nästa favoritfynd på ReTuna Auktion! Tillsammans kan vi bidra till att skapa en mer hållbar framtid och ta vara på det som annars skulle hamna i soporna.

Upplev ReTuna – välkommen på våra event

På ReTuna händer det mycket! Julmarknad, klädbytardagar, hållbarhetsfestivaler, leksaksbytardagar och mycket mer. Håll utkik här för att se vad som händer på ReTuna här näst.