Boka en aktivitet till din konferens

Vi har inspirerande aktiviteter och intressanta guidningar som du kan kombinera med din konferens. Kom gärna med tankar och önskemål på vad som skulle passa just din konferens, vi skräddarsyr mer än gärna ett paket just för dig.

Möjligheterna är oändliga, låt dig inspireras av följande aktiviteter.

Återbruka med Ecoflor

Designa din egna kruka, skapa din egen dörrdekoration eller lär dig binda krans tillsammans med trendiga butiken Ecoflor. Det krävs inga förkunskaper och allt material ingår i priset. Ecoflor arbetar bara med miljövänligt odlade växter och blommor tillsammans med återbrukade och nytänkande material. För de som får mersmak får ni dessutom 20% rabatt i butiken för att fortsätta era kreativa alster hemma.

Se in bakom kulisserna på ReTuna

Få en guidad visning bakom kulisserna på ReTuna. Kika in i Returen och upplev återbruk och cirkulär ekonomi på nära håll. En lättsam tur där vi hoppas att inspirera till en mer klimatsmart värld.

Guidad tur i färgsorteringsanläggningen

För den riktigt inbitne återvinnaren visar vi stolt upp Eskilstunas berömda färgsorteringsanläggning. Där sorteras förpackningar och tidningar från över 48 000 villahushåll genom optisksortering. Läs mer om det här.

Spela padel!

Ett parti padel innan eller efter din konferens, med padelspel i det moderna PDL Padelcenter. Hallen ligger precis bredvid ReTuna på Folkestaleden. Kontakta oss om dina önskemål så syr vi ihop ett paket till er. Läs mer här om PDL Padel.

Återbruks-workshop!

Gå en rolig och kreativ workshop inom återbruk. Deltagarna får arbeta med material som kommer in till ReTuna och skapar förutsättningslöst alster som exempelvis speglar konferensen syfte och mål. Lockar fram mycket skratt och passar alla åldrar och färdigheter. 

Inspirationsföreläsning

Inspireras av våra föredragshållare som är experter inom allt från ekomatlagning-in-action till cirkulär ekonomi.

Livesänding eller streaming

Behöver du kombinera din konferens på ReTuna med en livesändning? Det fixar vi! Du kanske vill sända från ReTunas lokaler eller sända från en studio. Vi tar in ett proffessionellt filmteam och skräddarsyr efter dina behov. 

Boka din konferens

Du får professionell och erfaren hjälp av vår konferenskoordinator före, under och efter konferensen. Fyll i formuläret och gör en bokningsförfrågan här.