Maja Hamelius i entrén till sin butik Axelinas
2021-09-18
Axelinas butik

Re-invigning av Axelinas!

Nu får Axelina nytt sällskap i butiken! Det är Studio SKATA, ReD Recycle Design och refo som flyttar in. På lördag blir det invigning med vinylskivor och bubblig dryck.

Axelinas Manufaktur & Diverse är en uppskattad butik för alla som älskar stiliga vintagekläder.

– Snart kan vi erbjuda våra kunder ännu mer i form av härliga smycken, accessoarer, inredningsdetaljer, glas, lampor med mera. Allt är utvalt, unikt och exklusivt. Fin design och omsorgsfullt hantverk förenas i de upcyclade produkterna - medan materialkännedom och stil fortsätter att känneteckna Axelinas sortiment av vintageplagg och designtextil, säger Majas Hamelius, som driver butiken sedan 2018.

Lördagen den 18 september är det dags för re-invigning efter omriggning bakom kulisserna.

– Kom och hjälp oss att fira denna ytterst peppiga dag! Kl 10 klipper vi bandet under pompa och ståt, festligheterna fortsätter sedan ända fram till stängning kl 15 så du har god tid på dig att kika förbi!

Alla som har med ett eget dryckeskärl bjuds på något bubbligt i glaset. Bakom disken kommer det att snurras vinyler.

– Vi fortsätter förstås att hålla avstånd och ta det försiktigt, har du minsta förkylningssymtom så stanna hemma och kom när du är frisk istället. Håll utkik efter mer invigningsinfo och bjud gärna med kompisarna, morsan eller kanske grannen, säger Maja Hamelius.