Studiebesök

Se in bakom kulisserna i världens första återbruksgalleria.

 

Just nu har vi har semesterstängt fram till mitten av augusti. Nedan kan du läsa mer om vilka olika slags studiebesök vi har, i augusti öppnar vi upp för bokningar igen. Varmt välkommen tillbaka då!

Digitalt studiebesök

Följ med bakom kulisserna på ReTuna digitalt! Tillsammans med ReTunas Centrumledare får du se logistikcentrat, gallerian och andra pågående projekt. Centrumledaren visar hur fördelningen går till och hur det är att driva en hållbar verksamhet i världens första återbruksgalleria. En digital bokning med en av butiksinnehavarna, filmvisning och/eller powerpoint-presentation kan också ordnas.

Pris: 995 SEK ex moms/h

Lagret inne på ReTuna med alla saker som lämnats in till återbruk

Fysiskt studiebesök

Rundvandringen tar ca 1,5 tim med fokus på konceptet bakom ReTuna. Här får ni en mer detaljerad och djupgående beskrivning av hur hela parken drivs, bakgrund och framtidsplaner. Fyll i formuläret nedan för förfrågan.

MAX 4 personer/grupp. Vi följer FHM:s rekommendationer vilket betyder att vid besöket måste fysisk distansering respekteras, du får möjlighet att sprita händer efter och innan besöket och du stannar hemma vid minsta symptom.  

Pris: 1995 SEK ex moms/grupp*

*Avbokningar görs senast 24h innan besök, annars debiteras hela beloppet.

Centrumledare Sofia Bystedt