Öppettider

Mån-Fre 10-19
Lör-Sön 10-15

Alla öppettider

Vi har öppet som vanligt

Gallerian har öppet som vanligt, men som besökare ber vi dig att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om du är sjuk. Alla butiker finns närvarande digitalt och de flesta erbjuder hemleverans! Välkommen.

Hitta hit

Du finner oss på
Folkestaleden 7, Eskilstuna

Visa på karta

ReTuna Återbruksgalleria

Välkommen till världens första Återbruksgalleria - här hittar du framtidens shopping. Allt som säljs är återbrukat, återanvänt, ekologiskt eller hållbart producerat.

Om oss

Våra butiker

Butikerna i gallerian förädlar, reparerar och omvandlar gamla saker till nya saker, som de sedan säljer vidare. Vi kallar det återbruk - ett klimatsmartare sätt att bedriva handel.

Våra event

För tillfället är våra ordinarie event inställda på grund av Covid-19. Men håll utkik, snart händer det saker igen. 

Miljöcertifierad konferens

Här hittar du bekväma möteslokaler och all utrustning du behöver för din miljösmarta konferens. Har du en idé om vad du vill göra? Vi ser till att den blir verklighet.

Läs mer

Café Returama

I Café Returama kan du ta en paus i shoppandet av återbrukade saker och njuta av en ekologisk och klimatsmart lunch eller fika samtidigt som du är i en mysig och inspirerande miljö.

Läs mer

IKEA öppnar på ReTuna

Under hösten slår IKEA upp dörrarna till sin första renodlade second hand-butik, och det sker hos oss på ReTuna Återbruksgalleria. I butiken ska möbler och heminredning från IKEA få en andra chans, samtidigt som IKEA testar och utvecklar en cirkulär och hållbar affärsmodell för framtiden.

Om oss

ReTuna är världens första Återbruksgalleria. Läs mer om konceptet och om hur allting började.

Read about us in english

ReTuna Återbruksgalleria is the world's first recycling mall, revolutionizing shopping in a climate-smart way.

Konferens

I världens första återbruksgalleria i Eskilstuna ­hittar du bekväma och inspirerande mötes­lokaler. Här sker smarta samtal och klimatsmarta möten.

Låna släp gratis

På ReTuna är det gratis att låna en släpvagn för att transportera hem dina köp.

Återvinningscentralen och Returen

Såhär funkar det när du vill lämna in saker till ReTuna.