Stäng

bestick.png

Café Returama

CAFÉ RETURAMA

 

I Café Returama kan du ta en paus i shoppandet av återbrukade saker och njuta av en ekologisk och klimatsmart lunch eller fika samtidigt som du är i en mysig och inspirerande miljö. Under sommarhalvåret har vi även en stor terrass med fin utsikt över Ekeby våtmark.

Förutom smörgåsar och fikabröd erbjuder vi måltider till exempel vår populära räksallad, falafelwrap, nachotallrik och det senaste tillskottet i vår meny, club sandwich som har blivit många kunders favorit.

Café Returama drivs av Eskilstuna kommun, AMA och alla inköp samt tillverkning av fikabröd sker i AMA:s café och beredningskök på Hejargatan 1.
Inköpen till caféet sker enligt kommunens riktlinjer gällande ekologiskt, Krav-märkt och Fairtrade.

Caféet har samma öppettider som övriga gallerian.

På ReTuna finns konferenslokaler som går att boka genom att skicka ett mejl till info@retuna.se.
I samband med konferensbokningen kan du även boka förtäring, som levereras av Café Returama. Läs mer om konferenser på ReTuna här.

Välkommen!

 

För förfrågninger eller lunchbokningar av större sällskap, kontakta oss på nummer 016-710 21 37.

Arbetsledare Madeleine Thelberg: 016-710 42 45
e-post: Madeleine.thelberg@eskilstuna.se

butik: 016-710 21 37

atervinning.png (1)
VÄLKOMMEN TILL RETUNA ÅTERVINNINGSCENTRAL   ReTuna Återvinningscentral ligger alldeles intill ReTuna Återbruksgalleria på Folkestaleden 7. Preci...
googlemarker.png
HITTA HIT Med bil: ReTuna Återbruksgalleria ligger på Folkestaleden 7, cirka 8 minuters bilväg från Eskilstuna centrum. Och bara några minuter frå...

Mån-Fre 10-19
Lör-Sön 10-15