Stäng

grupp.png

Konferens

MILJÖCERTIFIERAD KONFERENS

I världens första återbruksgalleria i Eskilstuna ­hittar du bekväma mötes­lokaler och all utrustning du behöver för din miljösmarta konferens. Här sker smarta samtal och klimatsmarta möten.

För oss är det viktigt att vi tillsammans skapar en konferens utifrån dina behov och önskemål. Du får professionell och erfaren hjälp av vår konferenskoordinator Annsofi Söderlund - före, under och efter konferensen. Dessutom har vi flera aktiviteter med fokus på hållbarhet som du kan kombinera din konferens med. Förutom att ni i pausen såklart kan strosa i gallerians alla återbrukade butiker och ­inspireras av ­utställningarna.

Boka eller ställ frågor genom att fylla i formuläret nedan. 

Boka konferens på ReTuna

Vilket datum önskar du boka för din konferens?
Stora konferensen rymmer 100 personer, alternativt 150 personer i biosittning. För små möten har vi en mindre konferenslokal för 12 personer.
Vi erbjuder frukost, lunch och fika från vår KRAV-märkta servering.
Vi erbjuder aktiviteter med fokus på hållbarhet i samband med din konferens.
Om du har fått ett erbjudande med en kod

Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR

 

 

 

atervinning.png (1)
VÄLKOMMEN TILL RETUNA ÅTERVINNINGSCENTRAL   ReTuna Återvinningscentral ligger alldeles intill ReTuna Återbruksgalleria på Folkestaleden 7. Preci...
googlemarker.png
HITTA HIT Med bil: ReTuna Återbruksgalleria ligger på Folkestaleden 7, cirka 8 minuters bilväg från Eskilstuna centrum. Och bara några minuter frå...

Mån-Fre 10-19
Lör-Sön 10-15