Stäng

grupp.png

Konferens

KLIMATSMARTA MÖTEN PÅ RETUNA

I världens första återbruksgalleria ­hittar du bekväma mötes­lokaler och all utrustning du behöver för din klimatsmarta konferens. Få en guidad tur bakom kulisserna på ­ReTuna och upplev återbruk på nära håll. ­Besök gallerians olika butiker i pausen och ­inspireras av ­utställningarna. Här sker smarta samtal och klimatsmarta möten.

 

Boka

För oss är det viktigt att vi tillsammans skapar en konferans utifrån dina behov och önskemål. Du får professionell och erfaren hjälp av vår konferenskoordinator Sofia Bystedt - före, under och efter konferensen.

Boka eller ställ frågor för din konferens genom att ringa 016-10 66 55
Eller mejla till konferens@retuna.se

Vår konferenskoordinator Sofia Bystedt

 

  

Stora konferensen samt grupprummet

Lokalerna

Vi har lokaler som passar de flesta tillställningar. Hos oss kan du ha stora konferenser såväl som mindre möten. Avtackningsmingel, födelsedagsfester, utställningar eller showroom. Har du en idé om vad du vill göra? Vi ser till att den blir verklighet. Vi har två lokaler till utnyttjande. En för större konferenser med en sal som rymmer 100 ­personer i skolsittning, alternativt 150 ­personer i biosittning. Vid en mindre konferens har ni möjlighet att boka vårt grupprum för 12 personer i styrelsesittning.

Vad ingår?

Rummen är utrustade med projektor, whiteboard och blädderblock. Pennor och block till alla deltagare samt fritt wifi. Bärbar ljudanläggning med mikrofon finns att tillgå och bokas i förväg om ni önskar använda den. Ekologisk frukt och choklad samt vatten finns alltid att tillgå.
För en extra kostnad kan du även boka KRAV-märkt frukost, lunch och fika med ekologisk kaffe och dryck.

Aktiviteter med fokus på hållbarhet

Vi har inspirerande aktiviteter och intressanta guidningar som du kan kombinera med din konferens. Förutom att ni i pausen såklart kan strosa i gallerians alla återbrukande butiker. Kom gärna med tankar och önskemål på vad som skulle passa just din konferens, vi skräddarsyr mer än gärna ett paket just för dig. Möjligheterna är oändliga, låt dig inspireras av följande aktiviteter.

  • Få en guidad visning bakom kulisserna på ReTuna. Kika in i Returen och upplev återbruk och cirkulär ekonomi på nära håll.
  • Se Eskilstunas berömda färgsorteringsanläggning och lär dig allt om återvinning. Där sorteras förpackningar och tidningar från över 48 000 villahushåll genom optisksortering.
  • Besök Eskilstunas finaste stadsodling och lär dig mer om ekologisk odling i stadsmiljö. Dessutom har du möjlighet att köpa med dig ekologiska blommor och grönsaker hem.
  • Gå en rolig och kreativ workshop inom återbruk och använd material som lämnas till ReTuna.
  • Inspireras av våra föredragshållare som är experter inom allt från ekomatlagning-in-action till cirkulär ekonomi.
  • Spetsa kompetensen och medvetenheten genom vår miljöutbildning.

Tips för en klimatsmart konferens

Här hittar du fler tips för hur din konferens kan bli mer klimatsmart. Och om du är ute i god tid kan du även miljödiplomera din konferens. Läs mer här. 

 

Ladda ner vår konferens-broschyr

 

 

 

 

 

 

 

 

stjarna.png
Etablera butik i världens första ÅterbruksgalleriaInformationsträff: 20 april kl. 17-19 I ReTuna Återbruksgalleria finns framtidens shopping. Unde...
inlamning.png
LÄMNA IN SAKER FÖR ÅTERBRUK I VÅRINLÄMNINGSDEPÅ – RETUREN.   SÅ HÄR GÅR DET TILL: Du vet väl att ditt skräp är någon annans skatt? Som de flesta...
atervinning.png (1)
VÄLKOMMEN TILL RETUNA ÅTERVINNINGSCENTRAL   Eskilstunas nya återvinningscentral - ReTuna Återvinningscentral - ligger alldeles intill ReTuna Åter...
googlemarker.png
HITTA HIT Med bil: ReTuna Återbruksgalleria ligger på Folkestaleden 7, cirka 8 minuters bilväg från Eskilstuna centrum. Och bara några minuter frå...

Mån-Fre 10-19
Lör-Sön 10-15

Utropstecken
ÄNDRADE ÖPPETTIDER Stängda dagar 2017 1/1 Nyårsdagen6/1 Trettondagen14/4 Långfredagen15/4 Påskafton23/6 Midsommarafton24/6 Midsommardagen24/12 Ju...