Stäng

Lokaler

Lokalerna

Vi har lokaler som passar de flesta tillställningar. Hos oss kan du ha stora konferenser såväl som mindre möten. Avtackningsmingel, födelsedagsfester, kick-offer, utställningar eller showroom. Har du en idé om vad du vill göra? Vi ser till att den blir verklighet.

Vi har två lokaler till utnyttjande. En för större konferenser med en sal som rymmer 100 ­personer i skolsittning, alternativt 150 ­personer i biosittning. Vid en mindre konferens har ni möjlighet att boka vårt grupprum för 12 personer i styrelsesittning.

Miljöcertifierade lokaler

Du gör ett grönt val genom att boka din konferens på ReTuna. Vi är en del av Eskilstuna Energi och Miljö, som sedan år 2002 är ISO 14001-certifierade. Det betyder att vi aktivt och systematiskt arbetar med miljöfrågår i vår verksamhet. Läs mer om vårt miljöarbete här.  Om du vill göra din konferens ännu mer miljösmart eller till och med miljödiplomera den, kan du läsa mer om det här.

Vad ingår?

Rummen är utrustade med projektor, whiteboard och blädderblock. Pennor och block till alla deltagare samt fritt wifi. Bärbar ljudanläggning med mikrofon finns att tillgå och bokas i förväg om ni önskar använda den. Ekologisk frukt och choklad samt vatten finns alltid att tillgå. För en extra kostnad kan du även boka KRAV-märkt frukost, lunch och fika med ekologisk kaffe och dryck.

 

 

 

 

atervinning.png (1)
VÄLKOMMEN TILL RETUNA ÅTERVINNINGSCENTRAL   ReTuna Återvinningscentral ligger alldeles intill ReTuna Återbruksgalleria på Folkestaleden 7. Preci...
googlemarker.png
HITTA HIT Med bil: ReTuna Återbruksgalleria ligger på Folkestaleden 7, cirka 8 minuters bilväg från Eskilstuna centrum. Och bara några minuter frå...

Mån-Fre 10-19
Lör-Sön 10-15