Stäng

stjarna.png

Etablera butik

Etablera butik i världens första Återbruksgalleria

I ReTuna Återbruksgalleria finns framtidens shopping. Under ett tak samlar vi verksamheter inom olika branscher som alla aktivt arbetar miljömedvetet och för ett klimatsmart samhälle. 

Är du full av idéer på hur vi kan skapa en hållbar värld?

Tillsammans kan vi göra någonting stort. Just nu finns det möjlighet att etablera butik i vår galleria. Är du entreprenören som vill arbeta aktivt för en bättre och mer hållbar värld? Då kan du driva ditt företag hos oss på ReTuna. Vi söker till exempel:

  • Eko-frisör eller ekologisk skönhetsvård
  • Designers
  • Hantverkare
  • Tapetserare
  • Du som driver en kreativ verkstad
  • Tool-pool eller liknande dela-verksamhet

Du är välkommen att kontakta oss och diskutera hur just din affärsplan kan passa in som en del i vår kretsloppspark. Vi är alltid öppna för nya kreativa idéer och förslag!

Mejla oss på info@retuna.se, eller ring centrumledare Anna Bergström på 016-10 64 42

Hur fungerar det att driva butik på ReTuna?

Butikerna i gallerian använder de resurser och det material som lämnas in till vår inlämningsdepå Returen. Allt som inkommer tas emot av personal från AMA som i sin tur fördelar sakerna till de olika butikerna. Alla butiker har en varsin yta nere i Returen och blir tilldelade de typer av saker som överensstämmer med dennes affärsplan. Därefter är det upp till butikerna att ta hand om sakerna. Genom att renovera, fixa till och kreativt återbruka sakerna kan de säljas vidare och får ett nytt värde hos en ny ägare. Om verksamheten är sådan att nya produkter behöver köpas in (till exempel livsmedel, hudvårdsprodukter, etc) ska dessa produkter vara klimatsmarta och ekologiska. På det här sättet skapar vi en galleria där kunderna kan shoppa det de önskar och behöver med gott samvete.

Hållbarhet handlar inte om att hålla tillbaka och leva mindre – utan om att åstadkomma mer med de resurser vi redan har.

Ladda ner vår etableringsbroschyr 

 

 

 

 

 

 

stjarna.png
Etablera butik i världens första Återbruksgalleria I ReTuna Återbruksgalleria finns framtidens shopping. Under ett tak samlar vi verksamheter inom...
atervinning.png (1)
VÄLKOMMEN TILL RETUNA ÅTERVINNINGSCENTRAL   ReTuna Återvinningscentral ligger alldeles intill ReTuna Återbruksgalleria på Folkestaleden 7. Preci...
googlemarker.png
HITTA HIT Med bil: ReTuna Återbruksgalleria ligger på Folkestaleden 7, cirka 8 minuters bilväg från Eskilstuna centrum. Och bara några minuter frå...

Mån-Fre 10-19
Lör-Sön 10-15