Stäng

ReTunas centrumledare utsedd till Årets samhällsförändrare

Årets samhällsförändrare finns i Eskilstuna. Hon heter Anna Bergström och är centrumledare för ReTuna Återbruksgalleria.

Varje år kartlägger Veckans Affärer näringslivets mäktigaste kvinnor. Anna Bergström utses nu till Årets samhällsförändrare.

Motiveringen?

”Delegationer från 25 länder och nästan varenda svensk kommun har nyfiket besökt hennes skapelse, framtidens marknadsplats. Hon har bevisat att det går alldeles utmärkt att både tjäna pengar och rädda miljön.”

Det är så himla häftigt att få ta emot ett sånt här pris. Tack så mycket till alla som har varit med! Det är inte bara jag bakom det här priset, det är våra medarbetare, alla coola hyresgäster såklart som driver sina butiker varje dag. Tillsammans med våra kunder så räddar vi jorden, säger Anna Bergström.

ReTuna Återbruksgalleria är fortfarande världsunikt – men Anna Bergström är övertygad om att konceptet kommer att spridas.

Ditt skräp är någon annans skatt. Det här är framtidens shopping. Om tio år får den som vill köpa nya grejer vända sig till svarta marknaden. Där kan man säkert köpa något nytt – och skämmas lite, säger Anna Bergström.

atervinning.png (1)
VÄLKOMMEN TILL RETUNA ÅTERVINNINGSCENTRAL   ReTuna Återvinningscentral ligger alldeles intill ReTuna Återbruksgalleria på Folkestaleden 7. Preci...
googlemarker.png
HITTA HIT Med bil: ReTuna Återbruksgalleria ligger på Folkestaleden 7, cirka 8 minuters bilväg från Eskilstuna centrum. Och bara några minuter frå...

Mån-Fre 10-19
Lör-Sön 10-15