Klimatsmarta konferenser och möten i världens första återbruksgalleria

Hos oss ­hittar du luftiga mötes­lokaler som passar de flesta tillställningar. Hållbarhet genomsyrar allt vi gör, från maten som serveras, till elen som kommer ur vägguttagen. Under pauserna kan konferensdeltagarna ta en shoppingtur och handla hållbart gallerians alla återbrukande butiker. Har du en idé om vad du vill göra? Vi ser till att din plan blir verklighet!

Konferens, utställningsyta, eller något helt annat?

ReTuna Återbruksgalleria är ett centrum för innovation och hållbarhet. Hos oss är allt möjligt! Om du har en idé som du vill förverkliga, tveka inte att kontakta vår konferenskoordinator Ylva Boström på konferens@retuna.se eller nummer 016-10 66 65. 

Trygga konferenser och möten

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du besöker oss. Tillsammans ser vi till att följa Folkhälsomyndighetens råd, hålla god handhygien och säkert avstånd till varandra. I den stora konferensen tillåter vi under rådande omständigheter möten och event på högst 10 personer. Här kan du läsa mer om våra rutiner i samband med Covid-19. 

Boka din klimatsmarta konferens här

Fyll i formuläret för att göra din förfrågan nu direkt. 

En grupp människor sitter och pratar i ReTunas konferens
Stora konferenslokalen på ReTuna

Våra lokaler

Vi har lokaler som passar de flesta tillställningar. Hos oss kan du ha stora konferenser såväl som mindre möten. Avtackningsmingel, födelsedagsfester, kick-offer, utställningar eller showroom. Har du en idé om vad du vill göra? Vi ser till att den blir verklighet

Mat och fika till din konferens

Via vårt KRAV-märkta servering erbjuder vi frukost, lunch och fika med ekologiska råvaror.

En buffé med kakor i ReTuna konferens
Människor sitter och pratar i korridoren vid ReTunas konferens

Aktiviteter med fokus på hållbarhet

Vi har inspirerande aktiviteter och intressanta guidningar som du kan kombinera med din konferens. Kom gärna med tankar och önskemål på vad som skulle passa just din konferens, vi skräddarsyr mer än gärna ett paket just för dig.

Tips för en klimatsmart konferens

På ReTuna kan du anordna hållbara och klimatsmarta möten. Här har vi samlat några enkla tips för att din konferens ska bli så klimatsmart som möjligt.

En person plockar med anteckningsblock i ReTunas stora konferensrum