Upplev ReTuna – välkommen på våra event

På ReTuna händer det mycket! Julmarknad, klädbytardagar, hållbarhetsfestivaler, leksaksbytardagar och mycket mer. Håll utkik här för att se vad som händer på ReTuna här näst.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas råd och anpassar våra event efter rådande läge. Vi arbetar aktivt för att gallerian ska vara en säker plats att besöka. Kom ihåg att hålla avstånd till varandra, och stanna hemma om du har symtom. 

En annorlunda bokrea

Det är bokrea på ReTuna! Libergs böcker tar fram sina juveler och säljer sina mest eftertraktade och dyrbaraste böcker. Här kan du hitta böcker i alla olika genrer, och både gamla och nya titlar.

Vykort-och frimärkesmässa

Eskilstuna Vykortsförening bjuder in till sin kända mässa där hela Sveriges entusiaster möts, värderar och utbyter kunskap, vykort och frimärken.

Cykelmekardag

ReBuyke hjälper dig att se över din cykel så du kan använda den flera år framöver. Dessutom är butiken upprustad med ett flertal kvalitativa cyklar för dig att köpa second hand.

Klädbytardag

Lördagen den 22/4 är det dags för klädbytardagen! Ta med dig max fem hela och rena plagg i fint skick och för varje plagg du lämnar in kan du välja ett nytt.

Världsmiljödagen

ReTuna Återbruksgalleria uppmärksammar världsmiljödagen tillsammans med Eskilstuna Kommun med ett flertal aktiviteter.

ReTuna-dagen

Den 28:e är det ReTuna-dagen och det ska självklart firas. ReTuna öppnade 28:e augusti 2015 som den första återbruksgallerian i världen och fyller därför 8 år!

Välkommen till ReTunas julmarknad!

Äntligen är ReTunas hållbara julmarknad här!