Upplev ReTuna – välkommen på våra event

På ReTuna händer det mycket! Julmarknad, klädbytardagar, hållbarhetsfestivaler, leksaksbytardagar och mycket mer. Håll utkik här för att se vad som händer på ReTuna här näst.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas råd och anpassar våra event efter rådande läge. Vi arbetar aktivt för att gallerian ska vara en säker plats att besöka. Kom ihåg att hålla avstånd till varandra, och stanna hemma om du har symtom. 

Öppet hus hos Recycle Design – återbruk

Äntligen kan vi öppna upp våra lokaler och bjuda in till öppet hus igen! Är du nyfiken på kursen Recycle Design är detta tillfället för dig att ställa frågor till deltagare och lärare, se våra fina lokaler på ReTuna Återbruksgalleria och få inblick i vardagen på folkhögskola!

Birger Schlaug bjuds in till Gröna Salongen

Evas Bokhörna och Eskilstuna Folkhögskola bjuder in Birger Schlaug att prata om boken ”Vad ska vi ha samhället till?”

Världsmiljödagen

ReTuna Återbruksgalleria uppmärksammar världsmiljödagen tillsammans med Eskilstuna Kommun med ett flertal aktiviteter som bland annat Klädbytardagen!

Erbjudande för MDU

Re:Compute-IT erbjuder speciellt till Mälardalens Universitet att uppdatera programvara, laga laptops och smartphones samt erbjuda kvalitativ elektronik second hand. Allt för att du ska få en bra start på dina studier!

ReTuna-dagen

Hållbara evenemang hela dagen och kostnadsfria guidade turer bakom kulisserna.